Kunstnergruppen OLUF udstiller i X-Porten 19.juni-24.juni 2018

Mikkel Tørper Design

Kunstnergruppen OLUF slår dørene op for en fælles udstilling af malerier tirsdag den 19. juni 2018 i galleri X-Porten i Hundested Havn. 
Vi holder åbent hverdage fra kl. 11-18 fredag og weekend 11-20 og vi glæder os til at tage vel imod en masse gæster. Kom og se alle vores forskellige malerier hele ugen og senest søndag den 24. juni. Vi byder selvfølgelig på et glas vin og lidt andet godt til ganen.
Gruppen består dels af søskendeparret Ulla og Flemming Gerhardt. Maleren Ulla Gerhardt er kendt for sine farverige blomstermalerier, festlige og feminine, finurlige og naivistiske kvinder. Ulla udstiller mange steder og maler også motiver inden for ballettens verden, natur- og dyreriget. Se mere af Ullas kunst på www.ullagerhardt.dk eller på siden UG ART på Facebook.
Ullas bror, Flemming Gerhardt, maler Cobra-inspirerede, farverige malerier og collager med materialer af papir og plakater. 
Foruden The Gerhardts udstiller Ole Herltoft. Ole er foruden at være gift med Flemming og Ullas søster Lisbeth, musiker og lydtekniker samt fotograf. Hans malerier er abstrakte landskaber og han vil også vise et udvalg af sine fotografier.
Anne Louise Thomsen, som også er en slags familie – det er en lang historie 😊 udstiller for første gang sine abstrakte malerier i akryl sammen med et udvalg af mindre collager med tryk og mindre akvareller.
”Vi er så klar til denne fælles udstilling af et udvalg af vores malerier, fortæller kunstnergruppen OLUF. Og vi glæder os til at hilse på nye og gamle venner og bekendte blandt kunstinteresserede folk i X-Porten på Hundested Havn. Der er lagt op til en varm og hyggelig uge på havnen, hvor vi vil alle fire kunstnere vil befinde os i Sankt Hans weekenden.”
Kom forbi - Vi glæder os til at se dig i X-Porten!
Adressen er: X-Porten, Nordre Beddingsvej 39, 3390 Hundested.

 

Flemming og Ulla Gerhardt udstiller sammen

Der var trængsel ind imellem.

Det var dejligt at udstille i X-Porten. Et skønt sted. Der kom mange besøgende. Der blev solgt både på udstillinge og eftersalg. Vi vender tilbage og udstiller i St. Bededagsferien.